14 days of relaxation then back to 10 weeks of school. The first Friday of my holiday was my birthday. I am officially eleven! Two days after it was my mum's birthday but, I was also invited to a birthday party. Two girls (twins) turned ten.
I am relieved to be back at school. A new term has begun so I need so new goals.
Maths: Use my multiplications to solve different time tables I have never seen before. (Example)
13x10 = 130
13x8 = 104
130+104 = 234